Livrarea produselor  se efectueaza de luni pana vineri intre orele 9-18 si sambata intre orele 10-14 .

Vanzatorul se oblige sa expedieze Cumparatorului produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei (adresa mentionata de Cumparator). Comenzile vor fi livrate in mod normalin 24 de ore dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre unul din reprezentantii autohauscompany.ro Pentru produsele care nu se afla in stoc la Vanzator  se va comunica data livrarii estimata.

Pentru livrarea produselor comandate oriunde in tara (in limita zonelor  de acoperire ale serviciului de curierat), se va percepe o taxa de transport care va fii in raport cu valoarea produselor comandate, greutate sau distanta si va fii comunicata clar inainte de transmiterea comenzii sau va fii comunicata de unul dintre reprezentantii autohauscompany.ro

In tara:

Taxa de livrare este de 20 lei, iar pentru comenzile ce depasesc 499 lei livrarea este GRATUITA (in limita a 20 kg), oriunde in Romania (in limita zonelor de acoperire ale serviciului de curierat ).

Anvelopele si jantele se taxeaza separat in functie de greutatea volumetrica.

Datorita condiţiilor dificile de transport, pentru bateriile auto care se doresc livrate prin intermediul curierului rapid, se percepe o taxa suplimentara de 20 lei per bucata, indiferent de valoarea comenzii.

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorul un nou termen estimate pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre acesta, comanda va fi anulata.

In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, recomandam Cumparatorului sa refuse receptia lor si sa semnaleze acest incident imediat prin email la contact@autohauscompany.ro  sau prin telefon la unul din numerele afisate.

Orice sesizare referitoare la integritatea și/sau continutul coletelor se vor face in momentul livrarii prin redactarea unui proces verbal constatator in prezența curierului semnat si datat. Orice reclamatie ulterioara cu privire la aceste aspect sunt nule si nu pot fi luate in considerare, curierul neputand sa mai fie tras la raspundere .